Breng één lamp tot leven met 3D!

Breng één lamp tot leven met 3D!

 

Heb jij enige twijfel of een lamp wel of niet zou passen binnen je interieur? Dan hebben wij dé oplossing om die twijfel weg te nemen. Sinds kort zijn verschillende lampen in onze webshop te visualiseren in jouw ruimte in 3D en AR. 

Hoe leuk is het om deze nieuwe technologie uit te proberen met je smartphone en tegelijkertijd te zien of hoe de lamp echt in jouw interieur past.  De lampen, die deze mogelijkheid hebben, kun je herkennen aan de “Bekijk 3D” button.  

 stappenplan 3D-model

(bv. stappenplan 3D-model)

 

Hoe werkt het?

Wanneer je de volgende stappen doorloopt, zie jij in een paar stappen of de lamp passend is binnen jouw interieur: 

 

Stappenplan: 

1.       Klik op: de 3D lamp met een ‘’Bekijk 3D-button’’.

2.       Scrol: tussen de foto’s naar de QR-code.

3.       Scan: met je camera de QR-code.

4.       Klik op: het 360 graden icoon

5.       Klik op: Bekijk 3D model 

6.       Klik op: Bekijk in jouw ruimte, en volg de verdere instructies op je beeldscherm.

Wat nu?

Nadat je de bovenstaande stappen hebt doorlopen, is de 3D lamp in jouw ruimte gezet. Volg de verdere instructies op je smartphone beeldscherm om de 3D lamp te optimaliseren naar jouw wens. Je kunt de lamp gemakkelijk verplaatsen naar de gewenste plek: bv. naast je bank of fauteuil. 

De Jamiri vloerlamp in jouw interieur. 

Wil je de Jamiri vloerlamp naast je bank of fauteuil zien of dit passend is? Door eenvoudig met je vingers te swipen kun je ook de grootte bepalen van de 3D vloerlamp. Dit zorgt ervoor dat je een beter beeld krijgt en heb je een betere keuze kan maken.

Wij zijn enthousiast!

Wij van Lampidee zijn erg enthousiast over deze 3D tool. Dit biedt jou de mogelijkheid aan om de enige twijfel weg te nemen. Laten we eerlijk wezen: dit 3D-beeld geeft jouw toch de doorslag tot aankoop? Wij zeggen in ieder geval: DOEN! 

Pak je kans en bestel jouw lamp snel.

Is de lamp dé match met je interieur? Kies jouw favoriete 3D lamp en visualiseer de lamp in je ruimte. Ben jij overtuigd?  Bestel hem dan snel via onze webshop. Vandaag besteld, is morgen in huis. 

Heb je nog overige vragen of advies nodig? Neem dan contact op met neem contact met ons op op het telefoonnummer: 076 30 30 582 of kom gezellig langs in één van onze inspirerende winkels.